|
Дисципліна: |
Стандартизація і управління якістю |
|
Спеціальність: |
Облік і аудит.
Захист рослин. |
|
Семестр: |
1-й |
|
Підсумковий контроль: |
Іспит |
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ДИСЦИПЛІНИ
|
№ |
Назва розділу і теми |
кількість годин |
|
|
аудиторних |
самостійна робота |
||
| 1. | Науково-методичні і організаційні основи стандартизації | ||
| 1.1. | Суть, завдання стандартизації та перспективи розвитку | 2 | |
| 1.2. | Принципи, методи і напрями стандартизації | 2 | 2 |
| 1.3. | Система організацій та установ стандартизації | 2 | 2 |
| 1.4. | Категорії, види стандартів та іншої нормативно-технічної документації | 2 | 2 |
| 1.5. | Планування роботи із стандартизації. Розробка стандартів | 4 | 2 |
| 1.6. | Державний нагляд і правові основи стандартизації | 2 | |
| 1.7. | Міжнародна система стандартизації | 2 | |
| 2. | Стандартизація засобів та методів вимірювання | ||
| 2.1. | Забезпечення єності засобів та методів вимірювань | 2 | |
| 2.2. | Метрологічна служба та її завдання | 2 | |
| 3. | Управління якістю | ||
| 3.1. | Якість сільськогосподарської продукції. Шляхи забезпечення і контроль якості с.-г. продукції | 8 | 2 |
| 3.2. | Управління якістю с.-г. продукції | 2 | 4 |
| 3.3. | Система управління якістю с.-г. продукції | 2 | 2 |
| 3.4. | Сертифікація продукції | 4 | 2 |
|
|
РАЗОМ ГОДИН: |
36 |
18 |