Дисципліна: |
Агрохімія |
Спеціальність: |
Організація і технологія ведення фермерського господарства |
Семестр: |
I, II |
Підсумковий контроль: |
Іспит |
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН
Назви змістових модулів і тем |
Кількість годин |
|
Аудиторні |
Самостійна робота |
|
Модуль 1 |
||
Змістовий
модуль 1 «Живлення рослин та
агрохімічні властивості ґрунтів». |
||
Тема 1. «Хімічний
склад рослин і якість урожаю. Живлення рослин». |
2 |
|
Тема 2. «Склад і
вбирна здатність ґрунту». |
2 |
|
Тема 3. «Хімічна меліорація ґрунтів». |
2 |
|
Разом за
змістовим модулем 1 |
6 |
|
Модуль 2 |
||
Змістовий
модуль 2 «Агрохімічні засоби та їх використання
(мінеральні та органічні добрива)». |
||
Тема 4. «Азотні добрива
та їх агрохімічна характеристика. Економічна ефективність застосування» |
4 |
|
Тема 5. «Фосфорні
добрива та їх агрохімічна характеристика. Економічна ефективність
застосування» |
2 |
|
Тема 6. «Калійні добрива
їх агрохімічна характеристика. Економічна ефективність застосування» |
2 |
|
Тема 7. «Агрохімічна
характеристика комплексних добрив та їх економічна ефективність» |
2 |
|
Тема 8. «Органічні
добрива і особливості їх застосування» |
2 |
|
Тема 9. «Торф,
компости, зелені добрива. Техніка їх укладки і економічна ефективність
застосування» |
2 |
|
Разом за змістовим модулем 2 |
14 |
|
Модуль 3 |
||
Змістовий модуль 3 «Система
застосування добрив» |
||
Тема 10. «Принцип побудови
раціональної системи удобрення. Загальні вимоги до раціональної системи
удобрення» |
2 |
|
Тема 11. «Особливості живлення і удобрення озимих, ярових,
технічних і кормових культур». |
2 |
|
Тема 12. «Особливості
живлення і удобрення плодових, ягідних культур та винограду» |
2 |
|
Тема 13. «Складання
системи удобрення під овочеві культури. Вплив добрив на якість овочевої
продукції» |
2 |
|
Тема 14.
«Застосування добрив і охорона навколишнього середовища». |
2 |
|
Тема 15. «Методи
досліджень в агрохімії». |
2 |
|
2Разом за змістовим модулем 3 |
12 |
|
Усього годин |
32 |
|